Cjenik

Dani otvorenih vrata u siječnju 2024. održavaju se u terminima redovnih proba. Iskoristite posebnu pogodnost i upišite se u program zbora, ritmike ili S.C.E.N.E između 8. i 12. siječnja 2024. BEZ upisnine*

*Redovan iznos upisnine je 20 EUR.

Cjenik vrijedi od 28.8.2023.

*EUR= 7,5345 KN

Stari članovi za upis do 8.9. ne plaćaju upisninu!Cjenik vrijedi od 10.1.2023. Prikazane cijene su preračunate po službenom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK. 

UPISNINA u iznosu od 20 eur kn plaća se zajedno s prvom ratom.Upisnina nije uračunata u iznos članarine. Ukoliko član pohađa 2 programa istovremeno plaća 1 upisninu.

POPUSTI

- za istovremeno pohađanja dva programa za jedno dijete u jednoj školskoj godini odobravamo popust 10% na navedene cijene. Za više članova obitelji u jednom semestru odobravamo dodatne popuste (drugo dijete koje istovremeno pohađa plaća 50% cijene, treće 75% obračunava se na povoljniju aktivnost ako pohađaju različite aktivnosti).

- popust za stare članove vrijedi i za članove obitelji (mlađu braću/sestre) članova koji više ne pohađaju program zbora/ritmike.

Član je upisan nakon što roditelj ispuni upisnicu i potpiše opće uvjete o pohađanju. Iznos mjesečnog obroka je fiksan bez obzira na broj proba i dolazaka u mjesecu. Uplate se vrše virmanski. Upisi su tijekomm rujna i siječnja uz ustvarivanje povoljnije cijene, ili uz punu cijenu mjesečne rate tijekom cijele godine. Ispis je moguć na kraju polugodišta.Dovedi prijatelja

Posebna akcija za dosadašnje članove zbora i ritmike - do 30.9. dovedi novog člana i ostvaruješ popust u iznosu 20 eur. Stari član ostvaruje popust čim novi član uplati prvu ratu i upisninu.