Cjenik

Cjenik vrijedi od 12.9.2022. Prikazane cijene su preračunate po službenom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK.

UPISNINA u iznosu od 150 kn/19.91 eur plaća se zajedno s prvom ratom (svake godine za sve članove).Upisnina nije uračunata u iznos članarine. Članovima koji pohađaju program tijekom cijele godine i uplate svih 9 rata u valuti, zadnja rata umanjuje se za 150 kn/19.91 eur. Ukoliko član pohađa 2 programa istovremeno plaća 1 upisninu.

POPUSTI

- za istovremeno pohađanja dva programa za jedno dijete u jednoj školskoj godini odobravamo popust 10% na navedene cijene. Za više članova obitelji u jednom semestru odobravamo dodatne popuste (drugo dijete koje istovremeno pohađa plaća 50% cijene, treće 75% obračunava se na povoljniju aktivnost ako pohađaju različite aktivnosti).

- popust za stare članove vrijedi i za članove obitelji (mlađu braću/sestre) članova koji više ne pohađaju program zbora/ritmike.

Član je upisan nakon što roditelj ispuni upisnicu i potpiše opće uvjete o pohađanju. Iznos mjesečnog obroka je fiksan bez obzira na broj proba u mjesecu. Uplate se vrše virmanski.

Dovedi prijatelja

Posebna akcija za postojeće članove zbora i ritmike - do 30.9. dovedi novog člana i ostvaruješ popust u iznosu 150 kn/19.91 eur. Stari član ostvaruje popust čim novi član uplati prvu ratu i upisninu.