Programi

ZBOR

4-6 I 7-14 GODINA

RITMIKA

4-6 GODINA

S.C.E.N.A.

7-11 GODINA

Posjetite nas na Danima otvorenih vrata i okušajte se u našim programima.

Zatim izaberite jedan ili više programa koji vam najbolje odgovaraju. Polaznici paralelnih programa ostvaruju dodatne popuste.

Nema ničeg boljeg nego čuti gomilu potpunih stranaca kako se smiju vašoj šali ili plješću vašoj dvostrukoj pirueti kako biste se osjećali kao zvijezda. "Čuti kako publika plješće na kraju predstave nevjerojatan je osjećaj", kaže Olkowski. “Djeca pomisle 'Hej, ovo je za mene!' Ta trenutna pozitivna povratna informacija stvarno je nagrađujuća.”

Ali to je više od pukog jačanja ega od obožavatelja — svaka vrsta izvedbe zahtijeva timski rad da bi se uspjelo. "Djeca se upoznaju s pojmom ansambla", kaže Davis. “Nisi samo ti na pozornici. Vi ste odgovorni za veću grupu koja računa na vas da učinite svoj dio kako bi oni mogli učiniti svoj." Ta težina osobne odgovornosti je rijetka u dječjem svijetu, a uspješno izvođenje njegovih stihova ili udaranje ispravnog ritma znači više zbog onoga što je u pitanju.

“Tijekom predstave, djeca postaju dio većeg sustava, radeći prema zajedničkom cilju”, dodaje Spell. “To je kulminacija tjedana vježbanja, tako da sama izvedba postaje nagrada za sav taj rad.” Iako će pozitivan učinak vašem djetetu dati injekciju samopoštovanja, važno je staviti naglasak na trud, a ne na rezultate. "Svako će dijete kad-tad pogriješiti", napominje Spell. "Ali ako sami sebe procjenjuju po tome koliko su se potrudili, a ne po tome što su savršeni, to iskustvo može biti nagrađeno.

JULIA SAVACOOL

How the Performing Arts Benefit Kids