O nama

Zaigran, ali strog - pravi je majstor u radu s djecom, ali i pjevačima svih uzrasta. Naš maestro je akademski glazbenik, pijanist, dirigent, orguljaš i skladatelj te dugogodišnji voditelj nekoliko zborova različitih generacija: uz Anđele, tu su i Agram Angelsi kao i najstariji zbor u Zagrebu: Iblerovci 77+, Prečko 50+ i zbor Doma Ksaver. Uz vođenje zborova, dugi niz godina korepetitora nekoliko školskih zborova na državnim natjecanjima (uz izvrsne rezultate) te sa svojim zborovima sudjeluje na raznim domaćim i međunarodnim natjecanjima zborova na kojima članovi, ali i njihov dirigent, osvajaju brojne nagrade (Zlatna diploma na Festivalu zborova 2016., 2017. i 2018., Prva nagrada na natjecanju zborova Zagrebačke županije 2016. u Ivanićgradu, Srebrena diploma na međunarodnom festivalu Istria Cantat 2020. drugo mjesto na Festivalu igračaka 2022. kao i na virtualnom Festivalu zborova 2021). Vitomir je umjetnički voditelj Zagrebačkih anđela od samog osnutka 2015. Uz zborsko pjevanje, možete ga čuti i na njegovim tradicionalnim božićnim i ljetnim koncertima, na Youtube kanalu, sresti na lutajućem glasoviru, a najradije se odmara na osami - u dobrom lignjolovu.


Ines Ivanjek

Ines je akademska glazbenica, flautistica, višegodišnja članica Dubrovačkog simfonijskog orkestra, Simfonijskog orkestra HRT-a te drugih orkestara. Uživa u orkestralnoj glazbi i radu s djecom te nakon suradnje s drugim zborovima, od samo osnutka aktivno sudjeluje u uvježbavanju grupa Zagrebačkih anđela. Možete ju redovito pronaći u veseloj jarunskoj grupi, ali i obilasku drugih grupa i lokacija svih uzrasta te na nastupima zborskih grupa Zagrebačkih anđela! Autorica je nekoliko pjesma koje izvodi zbor, a na našim završnim priredbama, uživajte i u prekrasnom muziciranju Ines i Vitomira  u obradi poznatih hitova za flautu i glasovir. Slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi u društvu svoje obitelji i veselih kućnih ljubimaca.

Katarina Ivanjek

Katarina je profesorica engleskog jezika s 30 godina iskustva u radu sa svim generacijama u obrazovanju, komunikacijskim i prezentacijskim vještinama te javnim nastupima. Svoju ljubav prema djeci i knjizi ujedinila je u Anđelima s ljubavi prema glazbi. Uz svoj redovni stručni posao, volonterski se bavi organizacijom rada svih grupa, pedagoškim aspektima programa i organizacijom nastupa te rada zbora i ritmike. Već drugu sezonu vodi i dramsku grupu S.C.E.N.A koja je do sada uspješno izvela već tri predstave.